FRI LEVERING TIL PAKKESHOP På KØB OVER 350 DKK- KUNDESERVICE RING 23477257 - VI TILBYDER OGSÅ INDPAKNING

Julefotos og en linselus af en hund

Så kom december måned. Og med den skal der selvfølgelig laves nye billeder til forsiden på webshoppen. Gerne sådan med lidt julestemning. 

Der er altid lidt kaotisk stemning når jeg skal tage billeder. Det nemmeste, synes jeg, er at fjerne alt, sådan at der kan startes fra schratch. Så de borde og flader jeg vil bruge bliver tømt for nips osv. Julepynten blev hevet ned fra loftet og de ting jeg synes jeg vil bruge ligger jeg frem.

Efter at have taget en hel masse billeder med forskellige opstillinger og ting uploader jeg billederne for at se om de kan bruges. Hvis ikke fortsætter jeg og hvis de er ok, kan jeg gå i gang med redigering.

Her er lidt af resultaterne og vores hund Mynte som I så på forsiden, tror som sædvanlig at al opredning er til ære for hende :-)