FRI LEVERING TIL PAKKESHOP På KØB OVER 350 DKK- KUNDESERVICE RING 23477257 - VI TILBYDER OGSÅ INDPAKNING

Nye varer og fotoshoot

Så kom det længe ventede Chambray Grey sengesæt fra Auping hjem. Det har jeg glædet mig vildt meget til at se "live" Og det lever da også fuldt ud op til mine forventninger. Super fint i sådan en gråmeleret, rolig farve som bare er klassisk pæn og matcher det meste. Og så er det bare rigtig blødt at sove i, lige som de andre sæt fra Chambray-serien :-) 

Jeg har denne gang lånt et soveværelse af gode venner til fotoshoot af dette sæt. De har nemlig en super fed tapetvæg som jeg tænkte ville passe til den grå farve.

Her er seng og soveværelse inden jeg tager billeder.

Jeg starter med at fjerne alt i rummet. Derefter reder jeg op og pynter med de ting jeg har medbragt, blandet med de ting som er i huset og som jeg synes passer til stemningen. Det bliver til flere forskellige opredninger og stylinger af seng og tilbehør. 

Da det jo er efterår (og egentlig også har været vinter med sne....) ville jeg lave det sådan lidt hyggeligt og huleagtigt med stearinlys, tæpper og lyskæder. Synes rigtig at man får lyst til at putte sig her med en kop the og en god bog :-)