FRI LEVERING TIL PAKKESHOP På KØB OVER 350 DKK- KUNDESERVICE RING 23477257

Handelsvilkår

Betaling:

DreamingByTorp tager imod betaling med Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. Købsbeløbet vil først blive fratrukket din konto, når din bestilling er afsendt.

Sikkerhed: 

Det er sikkert at handle i vores webshop.

Når du vælger at betale med betalingskort til DreamingByTorp, sker det i samarbejde med PBS ved hjælp af "SSL" (Secure Socket Layer). SSL sikrer, at data i kommunikationen mellem dit kort, os og PBS krypteres. Det betyder, at uvedkommende ikke kan misbruge informationer om dit betalingskort. DreamingByTorp  kommer aldrig i besiddelse af dit kort- eller kontonummer, men trækker beløbet via et oplyst transaktionsnummer. Beløbet trækkes først, når din bestilling er afsendt.

Vi har valgt denne betalingsform, fordi sikkerheden er høj og SSL-løsningen ikke kræver specielle programmer på din PC. Du er ved lov beskyttet mod uretmæssige trækninger på dit betalingskort, og hæfter derfor ikke for betalinger, som er sket på internettet ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer.

Ønsker du ikke at betale med betalingskort, er det muligt at lave en bankoverførsel. Vælger du bankoverførsel vil du, snarest efter at du har godkendt din ordre modtage en mail med det kontonummer, som du skal overføre købsbeløbet til.

Levering:

Der leveres inden for Danmarks grænser (dog leveres der ikke til Grønland og Færøerne).


Alle varer sendes med Post Nord eller GLS, som gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varen er forsikret under forsendelsen, og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er indholdet beskadiget, når du modtager pakken, skal du anmelde det til Post Nord eller GLS senest to dage efter modtagelsen. DreamingByTorp er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi sørger for at pakke din bestilling, så risikoen for, at den bliver beskadiget under transporten er minimal.

Leveringstiden er 1-2 hverdage fra bestillingsdatoen, såfremt varen ikke er i restordre.  Til Bornholm og andre småøer kan leveringstiden være lidt længere.

Der tages forbehold for forsinket levering fra GLS og Post Nords side. DreamingByTorp kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos hverken Post Nord eller GLS.

 Vælger du levering til din adresse, bliver din ordre tillagt et forsendelsesgebyr på 49 kr. Levering til pakkeshop er uden beregning. 

Returnering og fortrydelse:

Der er i overenstemmelse med forbrugeraftaleloven 14 dages returret på alle varer hos DreamingByTorp. Bestillingsvarer tages dog ikke retur. Hele købsbeløbet vil blive tilbagebetalt.
Omkostninger for returnering skal du dog selv afholde.

 

Betingelser for brug af  returnering/fortrydelsesret:

  • du skal afsende varen inden der er gået 14 dage fra du modtog den.
  • varen skal være i væsentligt samme stand som da du modtog den.
  • varen skal tilbageleveres i sin originale produktemballage.
  • du kan vælge ikke at modtage pakken fra Post Nord eller GLS - dette ophæver i givet fald ovenstående betingelser.


Returvarer  sendes til:


DreamingByTorp

Fjordager 14, Gevninge

4000 Roskilde

 

Vedlæg en kopi af faktura. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav og ej heller pakker sendt til nærmeste posthus.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsbeløbet eksklusiv porto til din konto.

 

Forbehold:

 

DreamingByTorp tager forbehold for tastefejl, prisfejl og udsolgte varer.

 

REKLAMATIONSRET:

 

Når du handler hos DreamingByTorp har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repereret, ombyttet,  få et afslag i prisen eller tilgodehavende, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen.

Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi vil bede dig  sende en mail med billeder og beskrivelse af problemet, så detaljeret som muligt til

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Efter nærmere aftale skal varen sendes til:

 

DreamingByTorp

Fjordager 14, Gevninge

4000 Roskilde


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.