ALTID FRI LEVERING - KUNDESERVICE RING 23477257 - VI TILBYDER OGSÅ INDPAKNING

OM MIG

DreamingByTorp er en danskejet webshop med sengetøj og tilbehør til den stilbevidste kunde, som gerne vil forkæle sig selv med lækre detaljer, god kvalitet og smukke designs. Vi bestræber os på at have et sortiment som skiller sig ud fra mængden og på at give dig som kunde, en god og behagelig oplevelse på vores webside.

Webshoppen er startet ud fra en passion om at føje et personligt look til dit soveværelse. Et soveværelse er ikke bare et rum du sover i. Det må gerne være smukt, klassisk, farverigt, romantisk eller råt. Det er det sidste rum du opholder dig i, inden du falder i søvn, og også det første du vågner op til om morgenen – så derfor skal du vælge den stil der passer lige til dig. Eller skifte stilen ud efter humør – vi har sengetøj for enhver smag.  Håber du kan lade dig inspirere!

God fornøjelse i shoppen, Majbritt.

 

FACEBOOK

Følg os på Facebook og bliv opdateret når vi får nye varer, når vi laver konkurrencer og spændende tilbud. Du kan også oploade dit billede, hvis du har handlet hos DreamingByTorp, og har lyst til at dele dit nye Aupingkøb med andre på siden. Du vil også på Facebook kunne finde forslag til styling og indretning af din seng og dit soveværelse.

Dreamingbytorp Facebook side

 

INSTAGRAM

Følg med på Instagram og se hvad der rører sig sig i dagligdagen hos DreamingByTorp - der vil være hverdagsglimt i billedform, du får tip om kommende konkurrencer og gode tilbud. Udover det, vil der være mulighed for at få lidt tips og ideer til indretning af dit helt personlige soveværelse.

Dreamingbytorp Instagram side